My Alienssss

20 November 2011

7B ! !

07052011
KAMSIS SAIDATINA AISYAH
BILIK 7B

di situ lah bermula nyer kisah hidup sayer sebagai seorang pelajar di KPM BERANANG
sayer telah dicampakkan di bilik hujung sekali
bilik yang selalu dengar anjing menyalak
tak kesa anjing dah jadi kawan baek sayer
penghuni seramai enam orang
tiga senior yang giler giler
tiga lagi junior yang sengal sengal termasuk sayer
eh3 !! sayer baek baek ajer orang nyer
aikkk!! baek ker??

banyak kenangan manis dan pahit di bilik 7B
bilik kesayangan sayer
nombor kesayangan sayer
no bilik same dengan no lahir sayer dengan no phone sayer
7B = 7 DEC = 017
hehehehehehehheehheheehhehehhe

  1. lepak dengan kakak kakak senior yang giler giler..terutama kak kinah dan kak mun...
  2. lepak dan gelak ketawa dengan wardah dan mili
  3. gossip gossip dengan mili dan wardah
  4. gaduh dengan wardah sampai lebam
  5. tubuh persatuan Makcek Makcek Beranang ( nana, zatty, mili, anum, wardah, nina )
  6. selalu girl's talk jer datang bilik 7B
  7. penat bilik 7B bilik 1B pulak
  8. tidur same same dengan nana, zatty, nina dalam bilik 7B
  9. tidur guling guling dengan mili
  10. buli CM  mili
  11. melayan karenah giler si wardah 
  12. melayan si mili BBM dengan syahmi yang sengal
  13. tidur pukul 1 2 pagi
  14. tarik tilam same same dengan mili dan kak kinah
  15. buli si penyet kak kinah yang dah memang penyet
  16. kotor kan meja kak mun ( kesian kak mun)
  17. serepah kan meja masing masing
  18. marah marah kak opie sebab selalu melekat dengan lappy dan game kesayangan
  19. selalu usik kak kinah buat keje
  20. selalu sakitkan hati mili dan wardah
  21. selalu usik dan perli kak mun (gurau gurau jer)
  22. kak opie suruh anum jadi imam time semayang zohor (pergh!! gementar siot)
  23. membebel pagi pagi suruh wardah bangun sampai die begang
  24. dengar kak kinah cakap "wardah anum pergi mandi lah"
  25. guling guling atas katil mili dan anum
  26. tidur dengan si E.L.M.O yang kepam
  27. biler dah berkumpul dengan geng Makcek Makcek Beranang ape lagi ...GOSSIP!!!
  28. kongsi movie korean dengan kak kinah
  29. salah sorang ahli bilik mesti kene tinggal time weekend
  30. anum selalu menggedik dengan kak kinah, kak mun, kak opie, wardah, mili, nana, zatty dan nina

pergh!!! kemaen bnyak lagi kenangan kan kan
sebenarnyer bnyak lagi
tapi disebabkan kemalasan tahap gaban si anum abu bakar nie
paham paham jer lahhh
yang penting nak bagi taw kat uolls uolls sume yang 
anum sayang same korang taw

-rindu nak gado dan bebel dengan wardah 
-rindu nak kongsi masalah dengan mili
-rindu nak bermnaja manja dengan kak kinah dan si penyet
-rindu nak usik usik kak mun
-rindu nak dengar nasihat baek kak opie
-rindu nak gelak bnyak bnyak sampai berguling guling dengan nana
-rindu nak dengar zatty menggedik
-rindu nak dengar mulut train nina

sem depan sem membosankan
geng Makcek Makcek Beranang sume dah berpisah
harap kekal lahh walaupon berpisah tak sampai sebatu
mili dan wardah dan nina tinggal kat rumah flat belakang kolej (h-1-17)
nana dan zatty still sayang saidatina aisyah lagi tapi tak taw no bilik apew
and anum terperosok jauh nun di sana
tinggal dengan famili kat taman kesuma lakes fasa 7
lepas nie susah nak lepak same same
susah nak bergurau senda sampai 1 2 pagi
susah nak begangkan wardah pagi pagi

rindu nak buat benda tuh sume ! !

4 comments:

  1. begang pn bole num.sumpah byk typo XD

    ReplyDelete
  2. nina : aku pon terharu bila baca balik..
    pija : sebab sayang semua ! !
    nwr : dah malam plus ngantuk...

    ReplyDelete