My Alienssss

31 October 2011

29 October 2011

finally..

yahoooo!!!!
finally akhirnyer lastly
aku sampai jugak dekat rumah kesayangan aku
"RUMAH KU SYURGA KU"
walaupon setiap minggu aku balek
tapi keseronokan keriangan tetap ade
okayokayokayokayokay
cukup enough
malas nak borak bebel panjang panjang
memandangakn line tenet pon lembab mcm siput
so aku mals nak update entry kali nie panjang lebar


"RUMAH KU SYURGA KU"

27 October 2011

SAYANG awak!!!

awak.......awak..........awak..........
saya SAYANG awak taw
SAYANG sangat sangat
tapi saya taw awak tak SAYANG saya kan kan
awak memang suka wat saya saket hati taw
saya derita dengan awak
saya benci awak
lagi saya benci awak lagi bertambah SAYANG saya kat awak taw
saya jeles bila awak pilih orang lain
tapi bukan pilih saya
sedih sangat sangat taw


kenapa wak pilih si MANGKUK HITAM
kenapa awak tak nak pilih si MANGKUK PUTIH yang cute nie
kenapa???
kenapa awak???
saya frust sangat sangat ngan sikap awak sejak dua menjak nie
sejak awak jumpa si MANGKUK HITAM macam bontot kuali
hahahahahhahahaha
sorry saya terpaksa kutuk awak
saya geram sangat dengan awak sebab rampas ngokngek saya
padamula memang adek adek angkat
lama lama mesti terangkat
yang awek nie tercampak terus


tak cukup ker ape saya dah buat tuk awak dulu???
tak cukup ker ape saya dah lakukan untuk awak??
tak cukup ker kasih sayang saya untuk awak???
tak cukup setia ker saya nie awak???
nape perlu balas dengan benda nie sume??
nape perlu saket hati saya dengan sebegini rupa???
nape mesti hancurkan hati saya???
nape mesti kunci rapat rapat pintu hati saya untuk orang lain buka??
nape tak mahu pulangkan kunci hati saya???
nape tak nak pass kunci tuhh kat orang lain??
nape tak boleh biarkan hati saya dimiliki oleh orang laen??
nape tak nak lepaskan saya bebas untuk kebebasan yang ade sekarang??
tolong bagi saya kebebasan???
tolong bagi saya terima laki laen??
tolong lepaskan saya??
tolong jangan benci saya??
tolong jangan sayang rindu saya???
tolong jangan seksa saya dengan sayang awak tuh??
saya tak kuat awak..............

tapi saya tetap sayang awak
sampai ade laki laen memiliki hati saya
saya mengaku saya memang tak sePERFECT mane
tapi saya masih ade kasih sayang kesetiaan kejujuran dalam perhubungan
itu sikap saya selama lama nyer
hanya satu perkataan yang dapat saya luahkan

"SAYA MASIH SAYANGKAN AWAK"

26 October 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011...

nak pergi majlis terBESAR nie
tak kira tak kira tak kira jugak
nak pergi nak pergi nak pergi jugak
nampak macam best jer
mesti best giler
mane lahh taw dapat jumpa BLOGGER terhebat plus popular sekarang nie ker
teringin sangat sangat nak jumpa 
*HANIS ZALIKHA
*HANA TAJIMA
*MARIA ELENA

kalau lahh dapat jumpe dorang semua 
memang pengsan aku kat situ



logo "NUFFNANG ASIA-PACIFIC BLOG AWARDS 2011"

Nuffnang Blog Awards, Here I Come.....

 "NUFFNANG BLOG AWARDS"
saya ingin menghadiri majlis yang di anjurkan oleh nuffnang
kalau di beri peluang saya ingin memenangi salah satu daripada "NUFFNANG BLOG AWARDS"
saya tahu saya adalah salah seorang orang baru dekat nuffnang
tapi saya ingin berkongsi blog saya dengan semua orang
harap kamu semua suka dengan blog saya
saya ingin meminta maaf kerana saya menggunakan bahasa melayu
oleh sebab saya tidak yakin dengan penulisan bahasa inggeris saya


okay!!
tiga sebab saya ingin menghadiri ke majlis  "Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011"  :-
  1. Sebab yang pertama, majlis yang di buat oleh nuffnang ini dapat memberi saya peluang berkenalan dengan semua ahli ahli atau pemilik pemilik blog yang sangat popular di Malaysia. Saya teringin sangat menghadiri majlis ini sebab ini adalah kali pertama majlis besar yang saya dapat jemputan.
  2. Sebab yang kedua, majlis "NUFFNANG BLOG AWARDS" ini adalah salah satu majlis yang terbesar di Malaysia dalam bidang blogger ini. Saya juga ingin memenangi salah satu anugerah yang telah di kategori kan oleh nuffnang dalam majlis ini. Selain itu, saya juga ingin memperkenalkan blog saya pada semua orang agar saya lebih ramai kenalan melalui blogger yang ada di Malaysia ini.
  3. Sebab yang ketiga, majlis ini dapat memberi saya tunjuk ajar untuk memperbaiki blog saya yang tidak sesempurna mana. Malah dapat belajar cara cara membuat blog menjadi cantik, menarik dan terbaik daripada penulis penulis blog yang mahir dan popular. 


"Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott."

25 October 2011

tak puas hati??so what!!

i'm still LOVE MISS LOVE same die
love sangat sangat
miss sangat sangat
nape nie??
why??
:(
eh!!!kau nie anum tak abis abis cakap macam tuhh
kalau kau rase kau sayang sangat same die
kau miss sangat same die
nape kau tak nakk time die balek
nape kau tinggal kan die
nape kau ego sangat sangat arr
pastuhh diri sendiri yang merana
apesal lahh kau jadi pompuan yang sanggup terima dugaan besar nie

okayokayokayokay
aku taw aku nie ego
aku taw aku nie suke sangat sangat wat die derita
aku taw aku yang tinggal kan die
walaupon die yang tinggal kan aku
aku ngaku aku memang miss same die
aku memang sayang same die
apew kau susah
aku punyer feel suke aty aku lahh
aku memang kuat tuhh sebab aku suke terima dugaan besar macam nie
merana tak merana sangat lahh
merana lahh gak
tapi aku yang tanggung kott
kau suke die ker??
lau suke cakap jer lahh
tak payah nak kate aku macam macam lahh pompuan
s*** lahh!!!

petikan berwarna hijau nie adelahh "makhluk ALLAH" yang tak di undang takk puas hati
petikan berwarna kuning nie aku yang reply balek


panass jer hati aku taw takk
naseb baek lahh aku jenis yang sangat sangat penyabar
kau memang s*** kann pompuan
kau dengki sebab kau takk dapat die erk
kalau kau nakk die sangat sangat kau amek lahh
aku tak heran lahh
aku malas nak gaduh ngan kau sebab benda bodoh nie
tapi aku bukan nak cakap besar lahh
die tetap takk pilihh kau gak
mintak maap lahh sayang!!
hahhahahahahhahahhaah

okayokayokayokayokay
okay fine!!!
tak puas hati ngan aku???
SO WHAT????????????????????????????




23 October 2011

HARI KAMSIS SEDUNIA!!!

yer taw yer taw
sayer da janji kan nak tunjuk kalian sume gambar yang da di SENAP kan oleh kami semua
sabar sabar okay okay
entry kali nie tak mau cite panjang panjang
nak suruh kalian semua warga peminat blogger sayer
atau pon alien alien yang dok menSKODENG belog sayer tengok jer okay
duduk diam diam depan lapy dan scroll ke bawah
jangan bukak mulut mengutuk mengata menggelak kan kami
just look okay okay


okay okay okay
abaikan bakul berisi langsir merah di tepi sayer tuhh
sayer sekarang nak tunjuk baju dinner sayer semasa CAMPSIS' s DAY DINNER
purple mali


 geng purple jugakk
SYAMILI MAJID tiru warne sayer
ahhaahaha


gaya sopan depan rezeki
anak sape lahh nie


gaya pemalu si ZATTY UMIRAH


makanan malam 
*nasi beriyani plus ayam sambal plus papadom plus acar nenas*
*air oren juice ( juice lahh sangat )*
*desert kuih muih (bom meletup, tembikai, popia sedap, oren, kuih petak )

nampak sedap kan kan??


EIMA dan ZATTY


LOGO KAMSIS
baru created okay


my GEGURL GEGURL yang di sayangi selalu



my beloved freinds
friends forever
<3<3<3


sopan lagi
ish ish ish budaq nie


kak ZAMEERA
(oc mase orientasi)


okayokayokayokay
sampai situ jer lah
bnyak bnyak nak tunjuk kalian semua malu alhh kami
cukup okay okay
SEMOGA BERGEMBIRA!!

CAMPSIS's DAY....

221011 _ SABTU
tepat pada pukul 0730 pagi
start lahh aktiviti sukaneka sempena HARI KAMSIS SEDUNIA
*sedunia tuhh aku yang tambah tmbah okay*
sebelum sukaneka di mulakan
semua ahli ahli kamsis SAIDATINA AISHAH dan SAIDATINA KHADIJAH
di WAJIB kan senam aerobik terlebih dahulu
senam punyer senam kan kan
acara sukaneka pon bermula
*cewahhh ayt skema*
macam macam acara diadakan
*belon beracun
*ikat kaki
*masuk air dalam botol menggunakan straw
*susun barang sampai panjang
*tarik tali
macam macam macam macam lagi lahh
malas nak tulis agy
aku pon da luper acara apew
sebab aku pegi tengok bole sepak


hah!!!mesti korang pelik kan kan
mane pergi kamsis AL FARABI??
sebab aku tak dok habaq pasal dorang pon kan kan
ermm actually kiteorang kene berpisah
kamsis lelaki dan kamsis perempuan tak boleh campur
lagipon acara bagi kamsis AL FARABI lawan bola sepak
korang giler ker kiteorang nak maen bola sepak
tapi yang last last game kiteorang campur
lawan tarik tali antara laki dan perempuan
finally girl is the WINNER okay okay
jangan tengok kaum hawa nie lemah yer wahai kaum kaum adam semua
hahahhahahahahahahahahah


tapi kenangan semasa breakfast tadi memang aku tak boleh luper
KEGELOJOHAN kawan kawan aku termasuk aku sekali
kiteorang beratur panjang sekali di tengah tengah panas
*ayat nak power*
dapat makanan tapi air tak dapat
sebab air da abis dan orang orang cafe lambat hantar yg lagi setengah tuhh
kiteorang sume dengan muke yang agak kesedihan sambil mintak di TAMPAR
makan lahh breakfast BIHOON goreng jer
makan da abis tapi air tetap tak sampai sampai
tunggu punyer tunggu punyer tunggu
tibe tibe dari rumah pengarah kereta orang orang cafe sampai
aku plus kawan kawan aku pon macam orang somalia yang tak cukup air berlari menuju ke kereta orang orang cafe tuhh
benda first yang kiteorang kejar mestilahh "AIR"
sumeorang gelak jer dengan perangai masing masing
okayokayokay cukup cite nie

senam aerobik da
acara sukaneka da
tarik tali da
sorak sorak sampai tak de sore pon da
sampai lahh acara dalam bilik pulak
tapi bukan acara gotong royong okay
tapi acara "BERENANG KUAK LENTANG DI ATAS KATIL SECARA BERAMAI RAMAI"
berenang okay bukan beranang
baca betol betol okay okay
acara nie paling best dalam dunia
lepas berenang puas puas sampai penat
ade pulak event tok malam nyer pulak
"CAMPSIS's DAY DINNER"
tema pakaian tradisional melayu
apew lagi perempuan baju kurung plus tudung
lelaki baju melayu


okay okay okay
kiteorang siap lepas maghrib walaupon event lepas isya'
nak taw sebab apew siap awal
sebab kiteorang make up sane sini sampai jadi opera cina
hahahahahahahahahahahaha
mak andam nyer si WARDAH, si MILI dan si NINA
yang kena make up sape lagi kalau bukan si ANUM dan si ZATTY
si NANA takde lahh
die pergi wakil KASUKMA'11 kat johor
sedey jer kan kan
aku rase lahh kan kalau lahh di benarkan pakai shawl lagi lame lahh kiteorang siap
lilit sane lilit sini lame lame tercekik
pakai cantek cantek make up tebal tebal
sampai jugak dekat DEWAN SERI GEMA KPMB
macam macam fesyen dari tudung sampai baju
cantek cantek masing maisng

sampai kat dewan kene daftar dan amek makanan dan duduk
duduk bersila dekat lantai okay okay
pastuh tunggu tetamu vvip datang
pastuh dengar ucapan perasmian 
pastuh persembahan kamsis AL FARABI, SAIDATINA AISHAH, SAIDATINA KHADIJAH
pastuh bace doa makan
pastuh apew lagi makn lahh
saat yang sume orang tunggu
sambil makan tuhh dengar lagi persembahan kamsis
pastuh penyampaian hadiah bagi sukaneka tadi
pastuh balekkkkkkk
sebelum balek kiteorang bergambar sakan taw
pose sane pose sini
memang happening taw
dan dapat mengeratkan silaturrahim antara satu same laen

okay okay okay
aku rase better aku berhenti sampai sini
aku takot korang tak mampu nak bace lagi
panjang tuhh
nak tengok gambar snappy kiteorang tadi tengok lah entry seterusnyer
CHOWWWW!!!

21 October 2011

BLOGGER AWARD!!!

hahahahahahhahahahha
ape ape hal gelak dulu
sayer dapat BLOGGER AWARD???
untuk apew??
blog sayer bukan cantek sangat pon
bukan creative sangat pon
bukan best sangat pon
sume cerita merapu sane merapu sini
sayer malu lahh nak bagi taw kamu sume
tapi sayer tetap nak bagi taw jugak
mari saksikan award award yang sayer dapat untuk tahun 2011


FIRST AWARD
*BEST BLOG AWARD*


SECOND AWARD
*COUNTRY LIVING BLUE RIBBON BLOGGER AWARD*


THIRD AWARD
*CREATIVE MALAYSIAN BLOGGER AWARD*


FOURTH AWARD
*KREATIV BLOGGER AWARD*


FIFTH AWARD
*SWEET BLOGGER AWARD*


SIXTH AWARD
*THE ADORABLE AWARD*


I LOVE MY BLOGGER



dan dan ade orang bagi taw yang dorang suke my belog
"I LOVE YOUR BLOG"



and "WE LOVE BLOGGER"


thanx you all sebab bagi sayer sokongan untuk update plus story dekat belog nie
sayer story bukan sebab sayer nak menang menang award award nie
tapi sayer nak meluahkan perasaan atau masalh sayer
"APABILA ANUM MELUAHKAN PERASAAN"
trademark sayer
thanx kepada yang selalu setiap sentiasa mengikuti belog sayer
yang selalu skodeng belog sayer
thanx sangat sangat
sebab korang sume sayer sampai ke arah ini
sayang korang sangat sangat


p/s :: bace boleh tapi percaya jangan dengan setiap kata kata atau perkataan perkataan entry kali ini...
sume direka reka sahaja bagi menghiburkan hati kamu sume...actually sayer tengah boring so sayer memilih title entry kali ini untuk post kan pada kamu sume...hahahahah..impian nak dapat sume award award nie..doa doa kan lah yer..thanx kepada yang sentiasa mengikuti belog sayer..lov u all so much!!<3



kekuasaan ALLAH S.W.T

cube perhati kan betol betol
ade kalimah ALLAH S.W.T
ya allah betapa besar nyer kuasa mu
ALLAH MAHA BESAR

nak yang DULU DULU....

sayer nak awak yang DULU DULU
sayer tak nak awak yang SEKARANG
nak yang DULU DULU DULU
nak jugak
*gedikkk*


awak nak taw kenapa sayer suka awak yang DULU DULU???
sebab awak..........
  • awak percaya sayer
  • awak sayang sayer sepenuh hati awak
  • awak suka buat lawak walaupon lawak bodo
  • awak suke gedik gedik
  • awak suke mara mara gurau dengan sayer
  • awak suke layan karenah sayer yang gedik gedik
  • awak suke layan sayer shopping
  • awak tak kuat cemburu
  • awak tak pernah tuduh tuduh sayer
  • awak jarang layan perempuan laen dengan mesra
  • awak yang suke menyombong
  • awak yang giler giler
  • awak yang ngok ngek
  • awak yang tak suke buat sayer mara mara
  • awak yang letak sayer di hati awak
  • awak yang tak suke perempuan laen gedik selaen sayer
  • awak yang suke buat sayer bahagia setiap hari
  • awak yang di kenali dengan sikap yang sengal sengal
  • awak yang tak suke romantik giler giler
  • awak yang berjanji sehidup semati dengan sayer
  • awak yang sayer sayang sepenuh hati sayer
  • awak yang menyayangi sayer
  • awak yang selalu merindui sayer

tapi bukan awak yang SEKARANG
yang suke mara mara sayer
yang suke cemburu dengan sayer
yang suke tuduh sayer bukan bukan
yang suke mesra dengan perempuan laen
yang tidak percaya kan sayer lagi
yang suke tengking tengking sayer


sayer tak suke sikap awak yang SEKARANG okay
tolong kembali ke DULU DULU
sayer nak ngok ngek sayer yang DULU DULU
sayer paling menyampah perangai awak yang SEKARANG




KENAPA???

kenapa awak???
kenapa awak buat sayer macam nie???
kenapa awak saket kan hati sayer???
kenapa awak tak pernah nak hargai apew sayer buat???
kenapa awak sanggup hancurkan hati sayer???
kenapa awak tak pernah pikir perasaan sayer???
kenapa awak???


sayer jujur sayer memang tak sePERFECT mane pon
sayer memang jahat
tapi perlu ker awak balas sayer dengan benda nie sume???
sayer tak kuat awak
hari hari menderita
hari hari menangis
hari hari stress
apew awak nak sayer laku kan lagi???
awak tak kesian dengan sayer ker???
sayer seorang yang lemah menghadapi apew apew dugaan awak


kalau awak ade perempuan laen sekali pon 
awak tak perlu saketkan hati sayer dengan teruk
sayer restu hubungan awak
sayer tak ade lah jahat sangat
kalau awak rase perempuan tuhh boleh membahagiakan awak
sayer redha lepas kan awak
tapi tolong jangan saket kan hati sayer dengan teruk
sayer tak kuat awak
sayer insan paling lemah


kenapa benda nie sume berlaku dalam hidup sayer??
kenapa dari awal benda nie tak terjadi??
kenapa selepas dua tahun???
kenapa perlu sayer??
kenapa pilih sayer untuk hadapi dugaan nie???
kenapa??
kenapa??


SAYER SEDIH AWAK!!!

18 October 2011

kita still KAWAN kan??

awak.......awak........
kita still KAWAN kan???
kita KAWAN kan??
kita bukan MUSUH kan??
sayer taw sayer banyak kali touching ngan awak
tapi kita still KAWAN kan??
sayer taw sayer banyak merajuk time awak tegur sayer
tapi kita bukan MUSUH kan??
sayer taw sayer banyak ejek time awak cakap
tapi kita still boleh KAWAN kan??
sayer memang banyak giler ngumpat pasal awak
tapi awak tak anggap sayer MUSUH awak kan??


awak..........awak........
sayer suka giler kawan ngan awak taw
walaupon awak sengalsengal plus suke sangat saket kan hati sayer
tapi sayer tetap nak berkawan ngan awak
awak suke gelak
awak pandai amek hati sayer
awak suke wat lawak
awak tinggi mcm KLCC
awak suke senyum kambing
awak baek plus giler


awak jangan tinggal kan sayer
awak jgan jadi MUSUH pertama sayer yer
awak jadi lah KAWAN pertama sayer
awak jangan BENCI sayer yer
awak mesti SAYANG sayer


sayer SAYANG same awak
sayer tak pernah anggap awak MUSUH sayer
sayer anggap awak KAWAN sayer untuk selama lama nyer


awak........awak.......
kita still KAWAN sampai bile bile kan??
STILL KAWAN KAN??



17 October 2011

aku TUNANGAN orang??

hah!!mesti terkejut kan??
terkejut plus nyawa nyawa ikan kan kan
sabar sabar sabar
belum abis cite lagi lahh
aku pon terkejut plus mati sekejap lepas taw hal nie
aku ade bace satu statement nie taw mengatakan 
"MENJADI TUNANGAN ORANG TANPA DI SEDARI"
korang korang bace pon terkejut kan kan
aku malas nak citer pnjang lebar
sekdar nak berkongsi sedikit jer
sebenarnyer aku pon baru jer taw
so makne nyer mengikut statement yang akan di paparkan kejap lagi
aku.................tunangan orang??
so haram bagi lelaki laen untuk meminang aku
ape nie????
belum sedia lagi kottt
ape nak buat!!!!
:(



hah mesti tak nampak sangat plus tak jelas sangat kan kan
tak pew tak pew korang korang sume boleh bace melalui statement bwah nie
mungkin lebih jelas
bagi sesiapa yang mata nyer jelas plus terang boleh lahh bace statement diatas
bagi niat untuk merabunkan matanyer dengan cepat sekali
bagi yang memang sudah sudah rabun tuhh sila lahh bace di statement bawah yer


Menjadi Tunang Orang Tanpa Kita Sedar?


Jika seorang lelaki menyatakan hasrat kepada seorang perempuan untuk dijadikan isteri dan
wanita itu bersetuju, adakah ia dikira bertunang walaupun ibu bapa perempuan itu belum
 tahu atau tidak kenal pihak lelaki?


Jawapan:

Makna pinang dari segi syarak adalah pihak lelaki menyatakan hasrat berkahwin kepada
 pihak perempuan. Apabila pihak perempuan berkata setuju, maka perempuan itu sudah
dikira menjadi tunang kepada lelaki tersebut.


Contohnya apabila seorang lelaki berkata kepada seorang perempuan,
 "Aku ingin jadikan kamu sebagai isteriku."
"Kahwin la dengan kita bila-bila," jawab perempuan tersebut.


Maka dari segi hukum syarak
, tatkala pihak perempuan itu bersetuju, dia telah menjadi
 tunang kepada lelaki tersebut; walaupun ia disebut dalam telefon.


Jadi,
haram bagi lelaki lain untuk masuk meminang jika hal itu diketahui. Namun jika pihak 
lelaki lain yang ingin masuk meminang itu tidak tahu, maka ia tidak haram.


Bagaimana dengan kebiasaan orang Melayu yang menghantar rombongan meminang untuk 
lelaki meminang perempuan?


Ia hanyalah adat Melayu, dan tiada kena mengena dengan hukum Islam. Antara hukum 
Islam dan hukum adat, mana satu lebih penting?


Namun tiada masalah dengan adat Melayu itu, cuma dari segi hukum Islam, bertunang itu 
adalah apabila seorang perempuan itu bersetuju dengan hasrat pihak lelaki untuk
menjadikannya seorang isteri.


Bagaimana Jika Perempuan Itu Ketiadaan Ibu Dan Ayah?


Mengikut hukum syarak, jika perempuan itu persetujuannya sudah diizinkan oleh syarak 
seperti perempuan yang cerdik, yang sudah baligh dan sebagainya, ia sudah dianggap 
bertunang jika dia bersetuju dengan pelawaan lelaki yang menyatakan hasrat 
mengahwininya.


Apabila perempuan itu persetujuannya tidak menepati hukum syarak seperti belum baligh,
gila dan lain-lain, maka wali diperlukan untuk menjawab 'pinangan' tersebut.


Kesimpulannya, kita perlu berhati-hati kerana kita boleh menjadi tunang orang tanpa kita 
sedar. Pastinya ramai yang tidak tahu dan perasan akan hakikat ini.



nampak kan???
so pandai pandai la bace dan fahami sendiri setiap perkataan tuhh
aku da malas nak citer agy
aku pon dalam trauma agy nie
nie memang sah taw
sebab dari segi hukum islam
so berhati hati lahh lepas nie
time nak cakap ngan boyfie boyfie you all okay


okay okay okay
CHOW!!!

16 October 2011

keBERUBAHan aku

aku nie kan suke sesangat gune perkataan yang pelik pelik kan
tengok title entry kali nie pon da taw
ade ker perkataan bahasa melayu tercipta nyer perkataan
"keBERUBAHan aku"
kalau "perubahan" atau "berubah" aku cayer la
kalau "keBERUBAHan" tuh aku rase tak tercipta agy kot
hahhahahahahahahaha
aku nie kan memang manusia yang suka sangat menJAHANAMkan bahasa bahasa kebangsaan kan
betol tak???
cakap jer la
jangan segan silu la wahai warga warga MALAYSIA sekalian


okayokayokayokay
sekarang aku rase aku memang da lari topik giler
memang lari giler giler
laju pulak tuhh
tengok dah lari laju laju lagi tajuk entry aku nie
melalut jer lahh aku nie
sekarang aku nak cerita story molly lahh pasal "keBERUBAHan aku"
aku kan kan sejak dua tiga hari nie kan kan
berubah sesangat sangat taw
berubah dari jenis perangai lahh
tak kan berubah dari jenis jantina kott
hahahahahahhahahahahahaahha


aku bukan apew lahh
aku sedar perangai aku berubah time aku boleh plak tengking tengking orang sampai nanges
berubah giler giler kan kan
dulu aku kan kan paling takot nak mara mara orang walaupon aku paling geram ngan budaq tuhh
tapi sekarang kan kan aku paling cepat mara orang walaupon benda tuhh sikit
sebab selama nie kan aku seorang yang CERIA
aku memang giler giler dah berubah
pastuhh kan kan aku boleh suke plus epy walaupon memang saat ngah sedey
contoh macam ary tuhh kan kan aku break ngan bf aku
aku boleh plak suke suke plus epy epy ngan member member aku
orang sepatutnyer nanges frust menonggeng gitu
maybe da dua kali putus kott
so perasaan sedey plus nanges nanges tuhh dah tak de agy
sangat sangat berubah okay okay

actually aku nak story molly tentang tuhh jer
sorry lah kalau wat korang rase mase mula mula bace entry nie mcm excited giler
padahal bende nie jer aku nak story
aku sebenarnyer dah tak de mood nak citer citer agy
memang tak mcm dulu agy suke update sane suke update sini
citer sampai merapu rapu lagi
citer sampai buat korang korang tension
dan apew apew lagi lahh agy
sebab aku memang dah tak de idea sangat sangat
tak taw nak citer aper agy
aku da muak citer pasal ngok ngek sayer
muak citer pasal kawan kawan aku
muak citer pasal E.L.M.O aku
muak citer pasal segala gala nyer


okayokayokay
STOPPP anum!!!!

SHUT UP!!!

14 October 2011

ARTIS BOLLYWOOD??

artis bollywood???
yesss kenapa??
sayer fanatik sangat kat artis korea pon 
sayer minat gak artis bollywood nie
lyan gak lagu lagu atau movie movie hindustan nie
sampai feeling habis lahh
menangis sini sane
tapi memang tak boleh lwan fanatik terhadap korea
korea is number one okay!!
artis artis bollywood nie cantek cantek plus hensem hensem
memang suke tengok dorang
hmm okayokayokay
sekarang korang tengok plus teliti kan artis kesukaan sayer yer
memang cantek cantek plus hensem hensem


AISHWARYA RAI
memang artis perempuan bollywood paling cantek
naseb baek la die da kawen
kalau tak memang ramai giler lamar die
teringin nak rambut mcm die
*curly hair*



HRITHIK ROSHAN
memang hensem plus body yang mantap
kalau lahh sayer dapat bf mcm nie
memang sume orang tak berani nak kacau sayer



KAREENA KAPOOR
nie pon cantek gak plus lemah lembut
cakap bersopan giler
minat giler kat die nie
suke giler tengok kulit die
putih gebu plus licin jer



\
PREITY ZINTA
name pon da mcm preety
memang cantek la kan kann
suke giler tengok senyuman die
manis jer biler di pandang




RANI MUKHERJEE
die nie senior dalam bnyak banyak artis kesukaan sayer
sebab die paling tua
tapi seksi plus cantek
suke tengok bentuk badan die



SALMAN KHAN
perghh!!!yang nie memang tak bole blahh lah
tengok bentuk badan die tang tuff tuhh pon da taw kan
memang hensem giler
suke giler tengok badan die yang mcm bodyguard



SHAH RUKH KHAN
hah!!yang nie paling diminati dari dulu sampai sekarang
bukan setakat hensem malah bnyak berjasa pada malaysia
peramah kuat senyum dan berbudi bahasa
minat giler movie lakonan die


hah!!!cukup la tuhh okay
memang boleh jadi giler kalau dapt jumpe artis artis nie
boleh pengsan plus mati sekejap lahh
sabar sabar
apepontakboleh.......

12 October 2011

thanx!!!

okay now gua nak wat pengumuman okay
gua nak ucapkan bebanyak banyak terima kasih kat kawan gua sorang nie
kerana die da memFEMESkan gua
die telah membuat satu entry yang membuatkan gua terharu
kalau korang korang nak taw ape entry die yang buat gua stock terHARU
pergi la cari link nie
zattyumirahmisbahdotblogspotdotcom
kat situ nanti korang akan taw apew yang telah membuat gua sungguh terHARU dengan entry die
okayokayokayokay
gua memang stock mlas nak cite pnjang lebar lebar malam malam buta buta nie
gua hnyer nak cakap thanx  to ZATTY UMIRAH
sebab kau lahh belog gua sungguh FEMES sekrang sampai gua xsanggup nak layan masing masing punyer soalan
sume stock stalk gua punyer belog sekarang
sampai ramai yang menanyakan bnyak bnyak soalan
gua stock da mcm artis sekarang yer
setiap malam siang pagi petang
sume stock tnyer
 biler gua nak update belog lagi
biler gua nak update belog lagi
biler gua nak update belog lagi
penat untuk mnjawabkn soalan soalan sebegitu
tapi gua berasa bangga sebab maseh ade lagi insan yang sanggup stalk belog gua 
setiap hari
setiap jam
setiap minit
setiap saat
THANX YOU ALL!!!
THANX TO ZATTY UMIRAH!!!


tanpa KATA KATA

hari nie sayer tak taw nak post apew
nak memBEBEL apew
nak post gambar gambar yang sayer created mase kelas CSC berlangsung
hahahahhahahhaha
kemaen skema agy ayat kau!!!
before you all gelak gelak
ketawa guling guling
kutuk mengutuk berlaku
sayer mengaku lukisan sayer memang tak cantik
tapi sekadar nak berkongsi ngan you all jer
mcm biase la kan kan kan
kalau you all rase rase meluat dengan lukisan sayer
sila la ke kotak bertanda "X" belah atas kanan anda dalam kotak merah
untuk mengeluarkan entry sayer nie dari tab tab korang
jangan dok risau risau okay


nie first work sayer
mase nie tak pandai melukis agy
ahahahhaha


time nie boring sangat
so sayer melukis dengan kreativiti conteng conteng
BAD MOOD!!


okayokay
nie pulak lukisan hari nie _ 121011
mase nie sayer memang da stock xtaw nak wat coding
so sayer melukis untuk memantapkan kreativiti sayer
"SI PANDA'


okayokay
nie pulak lukisan semalam _ 111011
before sayer lukis si stella sayer nie
sayer lukis si panda tapi buruk yang amat
sayer kene kutuk dengan si wardah dan si acai
so sayer lukis la si stella sayer yang comel nie
"SI STELLA SUGAR GLIDER"


nie pon lukisan hari nie
lukisan nie membawa erti yang amat besar dalam hidup sayer
sayer tujukan lukisan nie untuk orang yang berkenaan
sayer sayang same die
dan sayer nak mintak maap


okayokayokayokayokay
dah dah la tuh kan
malas dah nak citer panjang lebar
cantek kan???
lau tak cntek cube la lakukan mcm sayer suruh kt atas 2
thank you!!!




11 October 2011

masih menYAYANGi si dia...

okayokayokayokayokay
bukan niat sayer nak menulis entry pasal si dia lagi
bukan niat nak aibkan si dia
tapi sayer stock miss same die jer
betol betol miss k
sayer tak taw nape sayer teringat kan si dia
maybe sayer tengah layan lagu lagu jiwang
maybe sayer selalu tengok pasangan si gegurl n si boboi yang romantik gitu
maybe sayer tengok pasangan wawa n kidd yang cool gitu
maybe sayer tengok pasangan zatty n apis yang giler gitu
maybe sayer tengok pasangan nana n amsyar yang sentiasa gelak ketawa gitu
maybe tengok kebahagian nina n anak 'G' gitu
maybe tengok sume orang stock bahagia


okayokayokayokayokay
sayer tak mau nanges nanges lagi
sayer cume nak lepaskan keRINDUan sayer pada si dia
cume nak g taw sayer masih menYAYANGi si dia
cume nak g taw sayer masih tidak dapat meLUPA kan si dia
jujur dari hati sayer
yang sayer memang masih sayang kan si dia
kenapa perlu tipu sayer lagi awak??
kenapa tak nak jujur ngan sayer??
sayer jnji tak kan mara awak kalau awak jujur ngan sayer dari awal
awak pon taw kan sayer jenis cepat maafkan orang
tapi kenapa awak takot nak jujur ngan sayer
sorry okay awak
sayer terpakse luahkan sayer maseh sayang kan awak

tak kire la awak bace ker tak entry nie
sayer tetap nak g taw awak
tolong la ubah perangai awak
sayer nak SYAZWAN NGOKNGEK yang dulu
awak bukan ngokngek yang sayer kenal
kenapa awak berubah??
awak buat sayer benci awak taw
tapi sayer tak dapat nak lafazkan kata benci pada awak
sebab sayer maseh menYAYANGi awak



I STILL LOVE U SYAZWAN NGOKNGEK!!

10 October 2011

handsome kan???

okay okay 
sekarang gua nak cite pasal seorang retis nie
tak pernah disangkal la keHENSEMan die
sape lagi kalau bukan si AARON AZIZ
gua ade sorang kawan yang sangat sangat suke retis nie
bapak suke la
cakap jer pasal AARON AZIZ die punyer giler mak aiii
boleh runtuh plus banjir la KPM BERANANG nie
ahhahahhaa
mai layan gmbar gambar retis nie yg baru jer aku UPLOAD tadi


AARON AZIZ
hensem kan????


 malang nyer die sudah BERPUNYER k
tapi xpe isteri die sangt cntek


romantik giler kan???
tak taw la kawan aku jeles ker x???
hhahahahhahah


die FAMILY bahagia
suke tengok kebahagian dorang



nie gambar dorang seFAMILY semasa holiday di DISNEYLAND
comel giler anak anak die



okay okay die seFAMILY dengan anak baru



bapak comel anak anak die
mcm mix cina
yang laki 2 sulung, second yang perempuan
and yang last sekali lelaki tengah tengah


haahahahhahhhahhaha
bapak geli plus kelakar kott
taw la dulu die model seluar dalam tapi jangan la mcm nie
haahhahahahahah
zatty kau tengok 2
retis kesukaan kau???
bapak geli siot!!!!!!


aku sajer jer post entry nie malm nie
sebab nak kene kan si zatty yang gila kan retis nie
maybe die lebey sayang kan retis nie lebey dari bf die
tak taw la
sory la apis awek kau syg retis nie lebey dari kau
ahhhahahhaaha